Köpvillkor

Köp- och leveransvillkor

Läs nedanstående villkor, dessa måste du godkänna för att kunna handla hos oss.

Frakt

Inom Sverige, och baseras på hur mycket du handlar för

  • Varuvärde 0-599kr = 70kr
  • Varuvärde 600kr och däröver = fraktfritt

Efter att du lagt din order så får du en orderbekräftelse från oss per email.

Om du valt Betalsättet ”Postförskott” skickar vi din beställning och du får ett nytt email att varorna är på väg. Dina varor skickas mot postförskott mot en avgift på 112kr. Om du inte hämtar ut ditt paket så fakturerar vi dig en kostnad på 300kr, och du kan tyvärr inte handla hos oss på postförskott igen.

Om du valt att betala i förskott avvaktar vi din betalning till vårt bankgironummer innan vi skickar din beställning hem till dig. När vi mottagit din betalning skickar vi dig ett nytt email om att din beställning är på väg till dig.

Ordrar inom Sverige levereras av Posten. Du kommer att få din order inom 2-6 dagar.

Betalningssätt

Nu kan du handla enkelt och smidigt med PayPal i vår shop. Skapa kostnadsfritt ett konto på PayPal så behöver du bara ange dina uppgifter en gång, eller betala med ditt kort. För den som föredrar annat betalsätt så skickar vi även mot Postförskott alternativt Förskottsbetalning via bankgiro Bg 5751-1842. Du kan även beställa dina varor här i shoppen och hämta upp din beställning i vår butik i Mölndal.

Öppet köp

Hos oss har du 14 dagars öppet köp.

Retur

Om du vill returnera en vara till oss står du för frakten tillbaka till oss. Vid byte står du för frakten tillbaka till oss, utbytt vara skickas fraktfritt till dig. Tänk på att förpackningen skall vara intakt, och prislappen skall sitta kvar. Annars har vi rätt att neka din retur.

Reklamation

Om du fått fel vara, var vänlig kontakta oss omgående så att vi snabbt kan rätta till felet. En felaktig vara skall reklameras så fort felet upptäcks. Kontakta oss alltid innan du skickar tillbaka en reklamation, så att vi kan skicka en retursedel till dig, för vi står ju naturligtvis för returfrakten.

Personuppgiftspolicy

Vid beställning i vår webshop träffas avtal om köp när din betalning blivit godkänd. När du skickar din beställning godkänner du samtidigt att dina namn-, person- och orderuppgifter registreras i vår kunddatabas. Uppgifterna kan komma att användas för direktmarknadsföring, statistikändamål samt för att analysera köpbeteende i syfte att ge dig den bästa upplevelsen på aninamode.se.

Alla personuppgifter som du lämnar till aninamode.se hanteras med största respekt. Anina i Mölndal är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som lämnas på vår site och behandlar dina personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning.

Kontaktuppgifter
Anina i Mölndal
Mölndals Torg 5
431 30 Mölndal
Telefon: 031-270091 (vardagar 10-18)
E-post: info@aninamode.se

Org. nr. 560618108801
Firmatecknare: Ina Frederiksen

Vi medverkar inte till att skicka s.k. SPAM. Som kund till oss kan du få e-post rörande er order, betalning eller annan kommunikation som du initierar. Du kan även få e-post, sms eller annan direktreklam med information, nyhetsbrev eller erbjudanden kring vår kundrelation. E-postutskick från tredje part eller rörande varor eller tjänster som ej är direkt relaterade till vår verksamhet förekommer inte.
Personuppgifterna skyddas mot externa intrång. Vi förbinder oss att inte på något sätt lämna ut eller sälja vidare de personuppgifter som vi inhämtar från våra kunder. Vi inhämtar bara den information som vi behöver för att kunna behandla din order och informationen används bara av oss själva samt de partners vi använder för att kunna genomföra köpet. Dina personuppgifter lagras primärt i Sverige. Om du upptäcker ett fel i dina uppgifter, vill begära utdrag av registrerade uppgifter eller önskar bli borttagen helt, så kontaktar du oss lättast via email så vi kan korrigera detta.

Övrig information

Aninamode.se reserverar sig för eventuella tryckfel, och vi kan inte heller garantera att färgerna på bilderna är exakta.

Anina i Mölndal

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor, via telefon eller e-post.