Köpvillkor

Köp- och leveransvillkor

Läs nedanstående villkor, dessa måste du godkänna för att kunna handla hos oss.

Frakt

Inom Sverige, och baseras på hur mycket du handlar för

  • Varuvärde 0-599kr = 70kr
  • Varuvärde 600kr och däröver = fraktfritt

Efter att du lagt din order så får du en orderbekräftelse från oss per email.

Om du valt Betalsättet ”Postförskott” skickar vi din beställning och du får ett nytt email att varorna är på väg. Dina varor skickas mot postförskott mot en avgift på 85kr. Om du inte hämtar ut ditt paket så fakturerar vi dig en kostnad på 300kr, och du kan tyvärr inte handla hos oss på postförskott igen.

Om du valt att betala i förskott avvaktar vi din betalning till vårt bankgironummer innan vi skickar din beställning hem till dig. När vi mottagit din betalning skickar vi dig ett nytt email om att din beställning är på väg till dig.

Ordrar inom Sverige levereras av Posten. Du kommer att få din order inom 2-6 dagar.

Betalningssätt

Nu kan du handla enkelt och smidigt med PayPal i vår shop. Skapa kostnadsfritt ett konto på PayPal så behöver du bara ange dina uppgifter en gång, eller betala med ditt kort. För den som föredrar annat betalsätt så skickar vi även mot Postförskott alternativt Förskottsbetalning via bankgiro. Du kan även beställa dina varor här i shoppen och hämta upp din beställning i vår butik i Mölndal.

Öppet köp

Hos oss har du 14 dagars öppet köp.

Retur

Om du vill returnera en vara till oss står du för frakten tillbaka till oss. Vid byte står du för frakten tillbaka till oss, utbytt vara skickas fraktfritt till dig. Tänk på att förpackningen skall vara intakt, och prislappen skall sitta kvar. Annars har vi rätt att neka din retur.

Reklamation

Om du fått fel vara, var vänlig kontakta oss omgående så att vi snabbt kan rätta till felet. En felaktig vara skall reklameras så fort felet upptäcks. Kontakta oss alltid innan du skickar tillbaka en reklamation, så att vi kan skicka en retursedel till dig, för vi står ju naturligtvis för returfrakten.

Övrig information

Aninamode.se reserverar sig för eventuella tryckfel, och vi kan inte heller garantera att färgerna på bilderna är exakta.

 

Anina i Mölndal
Mölndals Torg 5
431 30 Mölndal
Telefon: 031-270091 (vardagar 10-18)

E-post: info@aninamode.se

Org. nr. 560618108801

Bg. 5751-1842

 

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor, via telefon eller E-post.